Türkiye- Nemçe (Avusturya) maçında futbolcumuz Merih Demiral’in attığı gol sevincini kendisinin tabiri olan “Türklüğün Sembolü” ile kutlaması yüce Türk milletinin gönlünü fethetti. Bunun üzerine UEFA üzerinden başlatılan soruşturma açıkça Türk düşmanlığının kanıtıdır. Nemçe (Avusturya)’de yasaklanan bozkurt işaretini, gol atınca kutlama mesajı olarak kullanan Merih Demiral Türk ve Türkiye ile husumeti olanların çığlıklarını gözler önüne serdi. Bu işaret tüm dünyaya Türklerin milletperverliğinin en durgun zamanlarda bile coşan nehir gibi akacağının göstergesidir.

Bozkurt geçmişten günümüze Türk’ün daima yanında olmuş ve Büyük Taarruzun gazisi Mehmet Ali Soy 1975 yılında TRT’ye verdiği röportajda “Önümüzden bir kurt geçti ve asker bağırdı Zafer bizim inşallah!” diye haykırışıyla kutsiyetin hala devam ettiğini dahi vurgulamıştır.

10. y.y. İranlı Şair Firdevsinin Şeyhnamesinde de rastladığımız bu işaretle görüyoruz ki bu minyatürde Türk kadınlar bozkurt yaparak resmedilmiştir. Türklerin kadim destanlarında bozkurt her zaman bize yolbaşçı olmuş, onun ulumasıyla geciken şafak sökmüştür.

Bozkurt yaptığı için Türklere ırkçı diyenler,  Almanların Nazisini, Kruvasan yiyebilmek için can attığı Fransız topraklarının Cezayir ziyaretini, Verdingkinderi, Ermenilerin Karabağ’da yaptıklarını, Japonların savaş suçlarını, İsrail’in Filistin’deki soykırımını, üzerinde güneş batmaması için tüm dünyaya karanlık çöktüren İngilizleri hatırlamamaları kendilerinin yalnızca Türk düşmanı olduğunu göstermektedir.

Dünyayı etkileyen sekiz ırktan biri olan Türklere tarihin en puslu sayfalarının kaleme aldığı dönemden beri düşman olanlar bugün UEFA ile birlikte Türk milletine parmak sallama cüreti göstermekten geri durmuyor. Bizler bozkurt yapmaktan memleketimizi yüceltmekten geri durmayacağız.  Türk’ün ulusal sembolü Türkistan’ın doğusundan batısına coşkuyla yapılacaktır. UEFA’nın başlattığı soruşturmayı kınıyor ve ülkemizin önünü kesmek isteyen tüm düşmanlara Nobelden Futbola bozkurdu göğsümüzü gere gere yapacağımızı bildirmek isteriz.

 

MİSAK-I ZAFER GENEL YAYIN KURULU ADINA….

 

 

 

Milli Birlik Komitesine Mensup Ahmet Er beyin (Alparslan Türkeş beyin bulunduğu komiteden arkadaşı) kaleme aldığı o şiirde dediği gibi;

Bir gün gelecek,
Başkaları benim dilimi konuşacak,
Beğenerek isteyerek.
Ben düşüneceğim,
Onlar beni takip edecek.
Ve bir sabah vakti şafakta,
Kürşad’ın gür sesi duyulacak.
Tiyanşanlardan,
Atlar Vey ırmağında sulansın,
Güneş doğduğu yerde karşılansın,
Emri tekrar gelecek.
Gök, toprak, deniz,
Bozkurtlar uluyacak,
Tanrı dağlarından,
Bizde sizdeniz bizde sizdeniz!
Bahadırlar akın akın,
Güneşin doğduğu yere yakın,
Sefer eyleyecek.
Bu seferde kıraç ata, kır atında,
Yine önde yürüyecek.
Zafer tacımız Allah yardımcımız olacak.
Emir verecek Allah,
Ki ay bir daha tutulmayacak.

 

Please follow and like us:
The following two tabs change content below.

zaferyemin

Latest posts by zaferyemin (see all)

You may also like