ONLARDAN OL RAHAT BUL

Çok vakit geçirmeden Siyasal İslamcı olun.

Her iş size kolay, her söz size serbest olur. Birbiri ile çelişen cümleleri kolayca kurar, birbirini yok eden eylemleri rahatça işlersiniz. Tek millet diye her gün bağırır çağırır, büyük bir kitleyi de kolayca etkilersiniz. Basının büyük çoğunluğunda boy gösteren  5 kuruşluk büyük gazeteci aydınlar da(!) sözlerinizi defalarca tekrar eder. Kölelik nedir bilmeyen, zincir vurulmaktan şaşar bir milleti köle ruhiyetini benimsetmek için elinizden geleni yaparsınız. Kendinizi de kurtarıcı, bağımsızlık savaşçısı diye de yutturabilirsiniz.

Yıllarca papaza methiyeler düzer, günahlarının bekçisi olur sonra da başından beri ne mal olduğunu söyleyenlere karşı durursunuz. Şeytanın yaptığı ödemelerle yeni klavye alır laf ebeliğine durmadan devam edersiniz. Şayet bazıları bu tutarsızlığı görür, itiraza kalkışırsa da dış mihraklar, bu kutlu yürüyüşü bölemeyeceksiniz şarabını içirerek sarhoşluğunu sürdürürsünüz.

Sabahtan akşama kadar Arap’a sahip çıkar, din kardeşimin, mazlumun kavgasına destek vermeliyiz diye kahramanlık taslar, büyük düşmana karşı koyalım dendiğinde de duymazdan gelirsiniz. Güney Azerbaycan, Doğu Türkistan konu olduğunda da dört bir yandan bizlere saldırırsınız.

Yıllarca sövdüğünüz adamı, büyük lider devlet adamı olarak gösterir sonra da zamanı gelince ajan darbeci ırkçı ilan eder işin içinden sıyrılırsınız.

Rant peşinde koşar, yolsuzluk yolunda asfalt olursunuz iyi paralar kazanır yetimin hakkını umursamaz aç yatan Türk çocuklarını düşünmezsiniz olmadığından değil ha düşünmeye yüreğiniz olmadığından.

Dış politikada her zaman milli birliğin karşısında olur cebiniz söz konusu olduğunda da hemen Turan Devleti’ nin hakanı olursunuz.

Gün gelir insanlık damarınız kabarır(!) Kürtçü gün gelir sözde vatan bayrak özde cebiniz için  Milliyetçi olursunuz. Hiçbir şey olmasınız da Esma için göz yaşı döker şehitlerimize güler geçersiniz.

Zulmün başladığı yılları kendinizce kronolojik sıraya sokar, önce sövdüğünüzü şimdi över şimdi sevdiğinize ise zamanı geldiğinde söversiniz.

Mezhep mücadelesini kışkırtır, her bir ormanı, her bir kıyıyı satar, yıllarca bu vatan için mücadele eden yiğitlerin yanında olmayıp üniversitelerinize arka kapıdan girip çıkar ama iş lafa gelince de Tam Bağımsızlığın en büyük savunucusu sizler olursunuz.

İşte siyasal İslamcı olmanın kâr edenleri bunlardır düşünüp taşının. Ya da tüm bunların yanında mücadelesi için her şeyi göze alanların izinde çaba sarf etmenin mükemmelliğine varın.

 

Please follow and like us:
The following two tabs change content below.

Basri Komser

Latest posts by Basri Komser (see all)