Türk Milleti Adına !

KARAR
Davacı: Aziz Şehitlerimiz
Davalı: Türk Gençliği
Hakim: Anadolu Toprakları
İddia:
Yıl 1915 Çanakkale sırtlarında bir küheylan havalandı,elinde bir kılıç, belde revolver üstünde harbiyeden kalma subay ceketi, gözler birer ateş parçası hele o ağızdan çıkan sözler birer yangın yeriydi. ”Ben size taaruzu değil ölmeyi emrediyorum.”diyordu. Cephede bir yıldırım gibi düşman üstüne çakıyor.Her parlayışında Seddülbahirde toplar susuyor her parlayışında Geliboluda, Conkbayırında, Arıburnunda düşman üstüne ölüme koşuyordu.O yürüyor dağlar yürüyordu mehmetçikle düşmana adeta ölüm kusuyordu.Kaçınılmaz son geldi derken Türkün ve Türklüğün düşmanlarına Türkün gücünü gösteriyordu.Sanki savaşmıyor adeta ölümle dans ediyordu.Ben 57.Alay 5.Bölük komutanı Teğmen Mustafa “Sarı Mustafa” şikayetçiyim hakim bey.Conkabayırda düşman ciğerimden iki kurşunla vurdu beni kalkamadım bir gün sonra vatan sağolsun diyerekten gömdüler.Kanımla sulanan fidan şimdi koca ağaç olmuş altında bir gölge serinliği var anamın şevkatli kolları gibi sarmalıyor beni.Bir fidan bile dökülen kanımıza nispeten bizi sarmalarken Türkün evlatları bugün vatan topraklarına göz dikenlerle koyun koyunalar hakim bey.Tüm Çanakkale Şehitleri ve Gazi Paşa adına şikayetçiyim.
-Ben Malazgirt Fatihi Sultan Alparslan’ın 3.Alay komutanı Sungur Bey’im.1071 de malazgirt ovasında düşman oklarının hedefi oldum.Anam Halime Babam Tekin Alp semerkandın buharanın güneşli yaylalarında yetiştirdiler beni.Cenk etmeyi, ana duası almayı orda öğrendim ve ben bugün 948 yıldır malazgirt ovasında bir taşın altında yatıyorum.Biz başımızda Türklüğün lideri İslamın komutanı Sultan Alparslan’la bu toprakları yurt yaptık hakim bey. Romen keferesini sürüp memleket bellediğimiz bu topraklar anamızın ak sütü kadar haktır.Kılıçla düşen ancak kılıçla kalkar.Bugün vatan toprağına bir avuç toprak için ölünür mü diyen bu gençlikten Dandanakanda ve Malazgirtte bu toprakları vatan yapmak için toprağa düşenlerin adına şikayetçiyim hakim bey.
-Ben Roma surlarını ordusuyla saran, avrupaya kök söktürüp, papaya diz çöktüren Tanrının Kırbacı Attila’yım.Hun Türklerinin başbuğu Gök Tanrının öz oğluyum. Bütün Türkleri birleştirmek ve cihan hakimiyetini sağlamak için atam Mete Han’dan aldığım buyruğu işte size iletiyorum.
“Bozkırın ortasında kurt sürüsü dağılırsa dağlarda çakallar ulur. Atam Teoman bütün Türkleri bir araya getirdi ancak bizi cihana hakim kılmaya gücü yetmedi ve ben Mete Han sizlere Türklere sesleniyorum: Batıda güneş batmadan doğuda yıldız çıkmadan at sürdüğünüz topraklar sizindir.Türk ancak bir arada kalırsa dünyaya hakim olur.Aç, susuz, öksüz ,yetim ayırt etmeden Türk balasını yetiştirmek boynunuzun borcu olsun.Buyurun bu cihan sizin adaletle hükmedin ve Türk olduğunuzu unutmayın.”. Atam Mete Han’ın sözünü unutup düşmanı dost belleyen, içinden çıktığı bu Milleti barbar diye nitelendiren birliğimize düşman bu gençlikten şikayetçiyim hakim bey.
-Ben 40 kişiyle çin sarayını basan, çin diyarına korku salan, kanının son damlasına kadar savaşıp at üstünde şehit olan Kürşad.Vatan özlemiyle geçirdiğimiz bu ömrümüzü gene vatan özlemiyle sona erdirdik, Orhun kıyılarında Gök tanrıya ulaştırdığımız bu canı Türk milletine armağan ettik,öldük ama yenilmemiştik.Bugün özgürlüğün bağımsızlığın değerini anlamayıp düşmana boyun eğen bu gençlikten ben ve 40 çerim adına şikayetçiyim hakim bey.
(Sağdan soldan gelen şikayetçiyiz sesleri üzerine.)
“Tık, tık ,tık.”
İşte ben bağrında siz evlatlarımı barındıran vatan toprağıyım.Neslinizi bana emanet ettiğinizden beri size yuva oldum ve işte ben bugün ‘Türk Milleti Adına’ kararımı açıklıyorum.
Gereği düşünüldü.Bağrımda birer çiçek gibi büyüttüğüm aziz şehitlerimizin hatıraları, milletimizin şanlı geçmişi, Tanrı Dağlarındaki Türk Atalarının rahatsızlığı ortadadır.Buna göre işlemekte olduğunuz millet düşmanlığı sabit görülmüştür.Türk gençliği yozlaşmakta kim olduğunu unutmaya başlamaktadır.Çeşitli propagandalarla uyutulan bu gençlik milli değerlere düşman, zevk ve sefaya düşkün olarak yetişmektedir.İşte bu gerekçelerle Türk gençliğini acıya ve sefalete mahkum ediyorum. Unutulmamalıdır ki milletler ancak ve ancak geçmişlerini unutursa yok olurlar.

Please follow and like us:
The following two tabs change content below.

1 thought on “Türk Milleti Adına !

  1. Türk Milleti adına kartlar dağıtılmış, karar kılınmış…

Comments are closed.